Bij Coral Secrets heeft u de navolgende betaalmogelijkheden:

  • Pinnen en Kontant.
  • Ideal.
  • Achteraf betalen via Klarna
  • Paypal. 
  • Credit Cards. 
  • Mister Cash / Bankcontact. 
  • Sofort.
  • Bitcoins. ​

Pinnen en Kontant

Bij afhalen kan met de bankpas worden gepind of kontant worden betaald. Tevens kan voor Visa, MasterCard en American Express worden gepind.

Ideal

 Ideal Logo.jpg

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Achteraf betalen via Klarna

Met achteraf betalen via Klarna heb je de mogelijkheid om 14 dagen na levering van je bestelling te betalen. Je doet dit door bij het afrekenen van de producten in je winkelwagen Klarna als betaalwijze te kiezen. Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag te voldoen via iDEAL of per bankoverschrijving. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot 2500,- euro.

Paypal

logo_acceptatie_paypal_nl.png

PayPal is de online betaalmethode van vele webwinkels waarmee u makkelijk en veilig online betalingen kunt doen en ontvangen. 

Met PayPal kunt u heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van uw bankgegevens of creditcardnummers. Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet met de verkoper gedeeld. U kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming zodat u zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

Credit Cards

U kunt ook via onderstaande creditcards uw product aanschaffen

Mister Cash / Bancontact
Voor onze Belgische klanten is de betaalmethode 'Mister Cash / Bancontact' beschikbaar.​

Sofort

Sofort Banking Logo.jpg

Sofortbanking is het directe betalingssysteem met TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. sofortbanking wordt nu al door duizenden online aanbieders gebruikt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Beglië en het Verenigd Koninkrijk.

SofortBanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. Eindklanten zijn bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet SofortBanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking. 

Bitcoins

In het betaalscherm kunt u er in het keuzemenu voor kiezen om met Bitcoins te betalen. De afwikkeling geschiedt via de service provider Mollie. Deze zorgt er ook voor dat onze webshop uw Bitcoin betaling in Euro's ontvangt. 

 

© 2014 - 2021 Coral Secrets | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel